dilluns, 25 de gener del 2010

ÈXITS MUSICALS !


Benvinguts!
He creat aquest blog d'èxits musicals per les persones que com jo, són grans fans de la música, i no paren d'escoltar-la tot el dia.
Per aquelles persones que volen conèixer les cançons noves, al primer moment.
Per tot aquell o aquella que no es pot deixar el reproductor de música, o IPod a casa seva o no paren d'escoltar la radio.
Aquesta és el vostre blog de música.

En Èxits musicals trobareu que i haurà molta varietat de música, sigui: Pop, Rock, Dance, Clàssica i fins i tot els millors raps.
Els èxits d'aquest any i els èxits anteriors.


També podreu veure els videoclips més bonics, estranys... dels vostres cantants preferits: Beyonce, Lady Gaga,Shakira, Akon, David Guetta, Eminem i molts més.A més d'això podreu veure futures promeses de la música, cantants i grups molt joves!

Però no només trobareu els millors Èxits, també cançons de bandes sonores de pel·lícules,o potser fins i tot alguna d'un llibre que, potser no són gaire famoses aquí, però si a altres llocs.
Les cançons més noves, les noticies dels cantant i grups, els seus concerts, els nous Èxits musicals que surten i els que sortiran.
I no només seran cançons en Castellà o Català , també podreu trobar moltes en anglès i alguna en francès o Italià.



Podreu trobar Èxits d'Estats Units i Anglaterra, que hi ha molts que no arriben aquí i vosaltres en podreu conèixer molts i potser abans que arribin a Espanya i tot.


Per tota això tothom que vulgui conèixer els Èxits musicals el nom d'alguna cançó que ha escoltat a la radio o en alguna pel·lícula,vulgui sentir les cançons d'abans, d'ara i després o vulgui renovar la seva música i fer molttes més coses, aquest és el seu blog.

2 comentaris:

ingrid ha dit...

hOla aquest blog sembla molt interesant!
tinc ganes de veure com continua :)

guillem ha dit...

M'agrada molt aquest blog ja que és de música el trobo molt interessant i divertit!