dissabte, 10 d’abril del 2010

Més ÈXITS !!


HOLA!!
Preparat per conèixer els millors Èxits Musicals i les cançons més noves?
Avui us ensenyaré les novetats que no parem d'escoltar ara!! Comencem!!

Per començar us vull presentar la cançó de WE ARE THE WORLD for Haití,que la cançó real es del Michael Jackson i ja van fer una versió fa anys per africa i ara la han fet per Haití, per tot allò del terratrèmol que va passar.La cançó es preciosa i hi han molts artistes coneguts que hi han col·laborat.
També li han fet unes quantes modificacions, com per exemple hi ha un tros de cançó amb rap,i els cantant que han participat són més joves i nous.
Alguns cantants principals són: JUSTIN BIEBER,(el de la foto,que comença la cançó) NICOLE SCHERINGER ,JENNIFER HUDSON, MICHAEL JACKSON que canta amb la seva germana, JANNET JACKSON (perquè ell va morir fa poc, així que està gravat), BARBARA STREIISAN, MILEY CYRUS, ENRIQUE IGLESIAS, JAMIE FOXX, WYCLEF JEAN, PINK, USHER, CELIN DION, FERGIE, NICK JONAS, CARLOS SANTANA (el guitarrista), AKON, IYAZ, EMINEM...

I aquí teniu alguns cantant de fons: NATALY COLE, KID CUDI, JOE I KEVIN JONAS, JASON MRAZ, ROB TOMAS, SHAKIRA, HILARY DUFF i molts més..
Per tot això us la recomano, és molt maca i tots canten molt bé :) http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI

L'altra dia estava amb una amiga i em va dir mira aquesta cançó és preciosa..total la vaig escoltar i m'encanta! Es diu MI VIDA ERES TU de Dragon.
Escolteu-la tots aquells que us agradin les cançons en castellà,té un ritme així de regetton,i la lletra i el significat.. Magnifica! si la escolteu segur que se us enganxa, aquí la teniu: http://www.youtube.com/watch?v=PKPNUqXeeXI

Coneixeu al Justin Bieber? És un noi de 16 anys (1994) que ara està trionfant molt als Estats Units,i a triunfat gràcies als seus milions de vídeos al YouTube! us recomano el primer disc One World amb el seu primer èxit ONE TIME. També ha fet una versió de la cançó Love Me,i One less lonely girl és una altra. Ara a tret una cançó amb el cantant Sean kingston que és diu : EENIE MENNIE, és una cançó molt enganxosa i divertida! Podeu accedir a veure-la per aquí: http://www.youtube.com/watch?v=7fOGiOST3EE

Aquí teniu la llista del ÈXITS MUSICALS que no paren de sonar ara, els més nou dels vostres cantants, el nom de la cançó i els artistes.
Agafeu paper i bolígraf i apunteu!
-TIK TOK - Kesha
-TELEPHONE - Lady GaGa feat.Beyonce
-IF WE EVER MEET AGAIN - Justin Timberlake feat. Katy Perry
-I GOT YOU - Leona Lewis
-MEET ME HALFWAY - Black eyed Peas
-STEREO LOVE - Edward Maya feat Alicia
-REPLAY - Iyaz
-FIGHT FOR THIS LOVE - Cherry Cole
-GIPSY - Shakira
-HEY SOUL SISTER - the Train
-FIREFLIES - Owl city
-IN MY HEAD - JASON DERULO

Selena Gomez! La protagonista de la sèrie de "Los Magos de Waverly Place", que té 17 anys a tret un nou disc anomenat Kiss And Tell. Amb aquest disc estrena la seva carrera com a cantant i ella ens a comentat això del seu primer disc: "El disc es un somni fet realitat, el procés va ser molt divertit i terapèutic" Molt bé Selena! La veritat és que per ser el seu primer disc sona molt bé, i us recomano sobretot la cançó de Naturaly!

Per acabar, us deixo el link de la cançó de MEMORIES de David Guetta amb Kid cudi és boníssima! http://www.youtube.com/watch?v=Px3_wP2LQj0

Ens veiem un altra dia amb molts més ÈXITS MUSICALS!
Adeu i gràcies!!

4 comentaris:

guillem ha dit...

Gràcies a akest blog tinc musica molt bona al meu ipod mersi per publicar les musikes mes interessants k ia actualment :)

Odette ha dit...

M'encanta la cançó de If we ever meet again, i gracies a aquest blog he aconseguit moltes cançons que no coneixia i que m'han agradat molt, com la de In my head ! ja aniré entrant més a aquest blog, és molt interessant !
PD:m'encanta el Justin Bieber, molt macu a la foto haha :)

Beca ha dit...

Està molt bé el bloc Ingrid!!! Felicitatss:)
a mi la cançó que més m'agrada és la de TELEPHONE I IF WE EVER MEET AGAIN
M'encanteennn!!

http://tendenciesdactualitat.blogspot.com/

Un petó!!

Anna ha dit...

Hola Ingrid!
per fí, veig el teu bloc!
és molt interesant
m'agrada molt la música k as posat

espero k passis tmb a veure el meu i s'hi t'agrada comenta i tal... espero k si k t'agradi

http://www.elcinemamusical.blogspot.com/

molt petonsss